Automatiska Vägbommar / Trafikhinder

Life introducerar Supra, en ny serie vägbommar med bommar upp till 5 meter. En automatisk vägbom av märket Supra öppnar upp stora möjligheter inom en rad olika områden tack vare Lifes detaljfokuserade design, på insidan såväl som på utsidan. Dessa trafikhinder hjälper till att hålla kontrollen över trafikflödet på allt från byggarbetsplatser till privata hem.

 

Kvalitet

Supra är ett namn som står för kvalitet i alla avseenden. Varje vägbom inom denna familj är konstruerad av galvaniserat stål, täckt av ett lager stötsäker plast. Inspirationen härstammar från de material och metoder som används inom dagens bilindustri för att skapa en produkt av högsta möjliga kvalitet.

Funktionalitet

Även funktionaliteten är en avsevärd styrka för denna serie utav vägbommar. Alla funktioner kan programmeras och anpassas som man önskar efter ens egna behov. Varje enhet levereras med två dosor för fjärrstyrning av de funktioner som finns inbyggda i systemet. Manuell styrning har aldrig haft svårare att mäta sig med allt som automatisering har att erbjuda.

Användarvänlighet

Användarvänlighet möter anpassningsmöjligheter i Supras två förinstallerade program som tillåter att vägbommen kan sättas i bruk så fort att den har monterats. Vid installation av nya komponenter har varje automatisk bom ett ”plug and play” system som gör denna process både snabb och enkel. Varje ny uppdatering och expandering av systemet är endast tre steg bort och kan utföras av i stort sett vem som helst.

Tydliga instruktioner

En Supra vägbom kommer med tydliga instruktioner som ytterligare förenklar den redan simpla och intuitiva monteringsprocessen, vilket gör installationen genomförbar utan någon tidigare erfarenhet eller kunskap. Ett system som lämpar sig väl till alla, fritt från besvär och onödigt komplicerade moment.

Lita på Life

Med Lifes kvalitet, design och anpassningsbara tjänster, kan var och en nå de absolut högsta höjderna av automatisering. Med Supra får alla tillgång till ett system som kombinerar styrka och kontroll med samma elegans och klass som man kan och bör förvänta sig av vilken annan topp-produkt på marknaden som helst. Låt därför Life göra livet lite enklare!