Gate Automation

The password is security thanks to the well planned devices. Everything is created to give balance and precision. Life motor is a tireless motor, powerful and simple to manage. Protected from collisions by a plastic cover that makes it pliable in the design.

The release mechanism is perfectly sheltered from water, and other environment agents. The mechanism has been designed to be activated with ease, quickness and safety, offering extra convenience.

From the first project to the finished product, the Life models are studied in the smallest details, to ensure for you the best performances in time.

Skjutgrindar 

Namnet Acer pryder Lifes serie av automatiska skjutgrindöppnare och kommer i fyra varianter tänkt att kunna hantera 400, 600, 800 och 1200 kg respektive. Alla drivs av en elektromagnetisk servomotor hyst i en enhet tillverkad för att tåla allt från kollisioner till allvarliga väderförhållanden. 

 

Slaggrindar 

För slaggrindar kan Life erbjuda lösningar för grindar upp till 5 meter per sida med sina fyra serier Optimo, Armor, Sinuo och Ergo. Allt för att var och en ska kunna välja just den lösning man i behov av och håller precis som Acer den högsta möjliga kvalitet när det kommer till både design och funktion. 

 

Funktioner 

Alla grindöppnare från Life har funktioner som kan anpassas efter användarens eget tycke och omständigheter. Säkerheten är alltid viktig när man talar om automation och Life har gjort det som sitt mål att kunna erbjuda lösningar som är säkra och enkla att använda.

Material och tillverkning

De formanpassade höljet som omsluter varje automatisk grindöppnare i Lifes serier är tillverkade av endast de bästa materialen och är skapt för att hålla länge och arbeta kontinuerligt och konsekvent. Varje serie är väl utformad för sin uppgift och mycket tid har lagts ned på att säkerställa kvaliteten av de elektroniska såväl som de mekaniska beståndsdelarna.

Montering

Life vet värdet av enkla monteringsprocesser och har därför sett till att detta går så smidigt och så snabbt som möjligt. Varje enhet kommer med tydliga monteringsanvisningar och är redo att användas direkt efter de monterats på plats, enkla att både hantera och styra.

Kontakta oss

Gör därför som så många andra före dig och kontakta oss på Life redan idag. Vi delar gärna med oss av ytterligare information och konsultation angående vilken utav våra produkter som fyller just dina behov allra bäst!