• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Slaggrindöppnare

Life öppnar nya världsperspektiv i automation och bekvämlighet inom slaggrindarsektorn. Lifes elektromekaniska motorer erbjuder ett brett sortiment och en tidsanpassad design, samt en konstant utvecklande krav på kvalitet och funktionalitet. Vi erbjuder en ny standard inom branschen. Men det är inte allt... att ta reda på alla fördelar med våra produkter: öppna upp en ny era i "Home Integration". Våra tydliga och lättförstådda monteringsanvisningar leder självklart till en snabb och enkel installation.

Vi har en automatisk slaggrindöppnare för dig
Grindar håller obehöriga ute och hos oss hittar du en elektrisk automatisk slaggrindöppnare. Du kan då automatisera öppning och stängning efter dina behov och krav. Öka säkerheten kring företaget eller tomten med en elektrisk automatiserad slaggrindöppnare. Hos oss hittar du öppnare som passar för upp till 5 meter på varje sida.

Elektrisk automatisk slaggrindöppnare är det bästa valet
Du hittar hos oss en elektrisk automatisk slaggrindöppnare anpassad för din slaggrind. En elektrisk öppnare är alltid att rekommendera då de är pålitliga och starka nog att öppna grinden vid behov. Hos oss kan du välja mellan 2,5 och upp till 5 meter på varje sida för din öppnare.

Hitta en garageöppnare för din slaggrind
Skyddas ditt garage av en slaggrind behöver du en garageöppnare som är anpassad efter dina krav och behov. Du kan snabbt öppna upp grinden med rätt garageöppnare och ställa in den för att öppnas och stängas vid vissa tider. Välj ut en garageöppnare för din slaggrind här hos oss och öka säkerheten.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen