• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Garageportsöppnare

Automatisk Garageportsöppnare
Life tar sina innovationer till både industrier och privata hem med sitt utbud av egna garageportsöppnare tillverkade med både design och kvalité i åtanke. Dessa garageöppnare är resultatet av Lifes forskning i ny teknologi och system med förmågan att lösa allas automatiseringsbehov. En elektrisk garageportsöppnare är en praktisk enhet som underlättar öppningen och stängningen av garageporten. Med hjälp av en fjärrkontroll kan du bekvämt öppna eller stänga porten utan att behöva lämna bilen. Den elektriska mekanismen drivs av en motor som ger en smidig och tyst funktion. En oumbärlig bekvämlighet i moderna hem.

Probo/Plus
Bland dessa hittar man Probo, en automatisk garageportsöppnare designad för takskjutportar, och Plus, för vipportar, den vanligaste förekommande garageporten i Sverige. Med möjligheten att välja den lyftkraft som passar bäst kan Probo och Plus erbjuda den perfekta lösningen för automatisering till varje garage. Probo och Plus erbjuder en pålitlig och smidig funktion med en kraftfull motor för lätt åtkomst till ditt garage. Så oavsett om du behöver elektrisk garageportsöppnare med fjärrkontroll för en takskjutport eller en vipport är Probo och Plus ett bra val för en bekväm upplevelse.

Vis
För industriportar kan Life även erbjuda en automatisk garageöppnare som går under namnet Vis. Denna modell är specifikt designad för att hantera takskjutportar av industriell storlek och vikt. Tillverkad av gjutet aluminium är garageöppnaren inte bara lätt utan även tålig och löper ingen risk för deformering. Vis är med sin höga prestanda och pålitliga drift en effektiv lösning för att smidigt öppna och stänga garageportar. Det är ett utmärkt val för industrianläggningar och andra platser som kräver en mer kraftfull produkt under lång tid framöver.

Funktioner
Varje garageportsöppnare från Life inkluderar automatiserad realtidsövervakning av portens position och möjligheten att meddela den centrala enheten om potentiella hinder längst rälsen. Ett system som garanterar sinnesfrid både nu och i framtiden. Styrenheterna är enkla att använda och tillåter justering och programmering av alla enheters funktioner. Två förinställda program låter en dessutom ta produkten i bruk så snart man installerat den.

Material och tillverkning
Endast de bästa materialen används och vi på Life håller våra garageportsöppnare till den högsta tillverkningsstandarden. Allt för att kunna garantera långvarig och perfekt funktion över en lång tidsperiod. Motorerna har studerats noga och optimerats för sina uppgifter samtidigt som de går en perfekt balansgång mellan prestanda och akustisk komfort.

Montering
Life är även väl medveten om de praktiska aspekterna av montering och vi har därför noga studerat varje detalj av denna process i avsikt att göra jobbet enklare och säkrare. Monteringsinstruktionerna som följer med varje enhet är omfattande och visar allt tydligt steg för steg så att man i slutändan sparar både tid och energi. Detta är ytterligare en fördel med att välja Lifes produkter.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen