Automatisk Garageportsöppnare

Life tar sina innovationer till både industrier och privata hem med sitt utbud av egna  garageportsöppnare tillverkade med både design och kvalité i åtanke. Dessa garageöppnare är resultatet av Lifes forskning i ny teknologi och system med förmågan att lösa allas automatiseringsbehov.

Hos oss hittar du automatiska garageportsöppnare

Här hos oss hittar du en elektrisk automatisk garageportsöppnare som gör livet lite lättare. Du kan öppna garageporten utan att behöva lämna bilen. Våra garageportsöppnare passar för både en slagport och en vikport. Du kan enkelt hitta en öppnare som låter dig göra livet lite smidigare.

Välj rätt elektrisk automatisk garageportsöppnare

Här hittar du ett stort sortiment av automatiska garageportsöppnare och de flesta är elektriska. En elektrisk garageportsöppnare låter dig snabbt öppna garageporten. När du är på väg hem kan du öppna upp dörren så att den är öppen när du kommer fram. Med vår hjälp hittar du en elektrisk automatisk garageportsöppnare som passar dina krav och behov.

Garageportsöppnare för slagport och vikport

Oavsett om du har en slagport eller en vikport finns det en garageportsöppnare här hos oss som passar för dig. Där du kan öppna porten utan att själv behöva gå ur bilen. Välj en garageportsöppnare för slagport eller vikport här hos oss och få den högsta kvaliteten.

Probo/Plus

Bland dessa hittar man Probo, en automatisk garageportsöppnare designad för takskjutportar, och Plus, för vipportar, den vanligaste förekommande garageporten i Sverige. Med möjligheten att välja den lyftkraft som passar bäst kan Probo och Plus erbjuda den perfekta lösningen för automatisering till varje garage.

Vis

För industriportar kan Life även erbjuda en automatisk garageöppnare som går under namnet Vis. Denna modell är specifikt designad för att hantera takskjutportar av industriell storlek och vikt. Tillverkad av gjutet aluminium är garageöppnaren inte bara lätt utan även tålig och löper ingen  risk för deformering.

Funktioner

Varje garageportsöppnare från Life inkluderar automatiserad realtidsövervakning av portens position och möjligheten att meddela den centrala enheten om potentiella hinder längst rälsen. Ett system som garanterar sinnesfrid både nu och i framtiden. Styrenheterna är enkla att använda och tillåter justering och programmering av alla enheters funktioner. Två förinställda program låter en dessutom ta produkten i bruk så snart man installerat den.

Material och tillverkning

Endast de bästa materialen används och vi på Life håller våra garageportsöppnare till den högsta tillverkningsstandarden. Allt för att kunna garantera långvarig och perfekt funktion över en lång tidsperiod. Motorerna har studerats noga och optimerats för sina uppgifter samtidigt som de går en perfekt balansgång mellan prestanda och akustisk komfort.

Montering

Life är även väl medveten om de praktiska aspekterna av montering och vi har därför noga studerat varje detalj av denna process i avsikt att göra jobbet enklare och säkrare. Monteringsinstruktionerna som följer med varje enhet är omfattande och visar allt tydligt steg för steg så att man i slutändan sparar både tid och energi. Detta är ytterligare en fördel med att välja Lifes produkter.