• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

LIFE HOME INTEGRATION

 

Ett företag som verkar sedan 1972 inom sektorn av plast och metall, Life bolaget kombinerar teknologi med entusiasm, erfarenhet med en framsynt hållning och tanke på en väldefinierad mission: att bli ett nytt globalt varumärke i automationsvärlden.

För att nå detta mål, har Life genom åren valt att investera i högt kvalificerade och motiverade yrkesmän och som har fullständigt frihet i att utveckla originella projekt. Life lösningar är resultatet av teknisk forskning och grundliga marknadsundersökningar samt framför allt en viljan att skapa något helt nytt, baserad på en filosofi som är framåttänkande.  Upplev det nya utbudet av möjligheter inom Home Integration som Lifeerbjuder och du kommer att upptäcka att automation öppnar nya möjligheter som enkelt integreras med resten av hemmet.

 

Med Life's kvalitet, design och kundanpassade tjänster kommer du att nå den högsta nivån av teknisk tillfredsställelse. Förutom innovation och design är själva säkerheten det viktigaste i Life filosofi.

Nu ger dig Life ännu mer, som erbjuder kundanpassade innovativa lösningar för att göra ditt resultat enklare och trevligare än någonsin. 

 

Baserat på marknadens verkliga behov går Life ett steg längre och  prognostisera behovet av ökad interaktion med ''domotik'' för framtiden inom allt från stängning till belysning, från luftkonditionering till elektriska apparater. 

 

INNOVATIVA TJÄNSTER

 

Life erbjuder ett komplett sortiment av kundanpassade tjänster för både företagssektorn  och privatpersonmarknaden - före, under och efter installationen. Från merchandising till finansiella tjänster, från planeringen till utbildning, internetsupport och telefonsupport anpassad till dina specifika behov och krav. 

 

AVANCERADE LÖSNINGAR

 

Life har skapat produkter genom två olika specialiserade avdelningar, en med ansvar för elektronik och den andra av mekaniska delar, båda engagerade i att utveckla de mest innovativa lösningar som finns: Life's lösning är att göra en skillnad i automationsvärlden. 

 

Med Life blir även de mest utvecklade och komplicerade systemet lätt att installera, tack vare ett brett utbud av lösningar som redan har planerats under designfasen. Våra tydliga och lättförståda monteringsanvisningar leder självklart till en snabb och enkel installation.

 

För Life är säkerheten ett grundläggande krav som ligger bakom varje projekt eller lösning, uttryckt genom att förhindra eventuella besvär via sofistikerade elektroniska system och genom de otillgängliga fjärrkontrollskoder, som skyddar kundens investering i tid.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen