• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Grindöppnare

Namnet Acer pryder Lifes serie av automatiska skjutgrindöppnare och kommer i fyra varianter tänkt att kunna hantera 400, 600, 800 och 1200 kg respektive. Alla drivs av en elektromagnetisk servomotor hyst i en enhet tillverkad för att tåla allt från kollisioner till allvarliga väderförhållanden.
Acer är den perfekta lösningen för en automatisk grind. Dessa skjutgrindöppnare är konstruerade för att både hantera olika viktkapaciteter, ge pålitlig drift och stå emot både tuffa stötar och hårt väder. Du får en robust enhet som garanterar säker och effektiv drift av grinden.

Dubbelgrindar
För dubbelgrindar kan Life erbjuda lösningar för grindar upp till 10 meter med sina fyra serier Optimo, Armor, Sinuo och Ergo. Allt för att var och en ska kunna välja just den lösning man i behov av och håller precis som Acer den högsta möjliga kvalitet när det kommer till både design och funktion. Dessa fyra serier för våra dubbelgrindar ger breda valmöjligheter för en automatisk grind för att passa olika behov och preferenser. Med innovativa lösningar kan vi erbjuda produkter med hög kvalitet för varje individuellt behov av en automatisk grindöppnare.

Funktioner på vår grindmotor
Alla elektriska grindöppnare från Life har funktioner som kan anpassas efter användarens eget tycke och omständigheter. Säkerheten är alltid viktig när man talar om automation och Life har gjort det som sitt mål att kunna erbjuda lösningar som är säkra, enkla att använda samt att du ska kunna lita på Life's grindmotorer för både bekvämlighet och säkerhet i din vardag. Då vår teknologi är utformad för att skydda både människor och egendom.

Material och tillverkning
Det formanpassade höljet som omsluter varje automatisk och elektrisk grindöppnare i Lifes serier är tillverkade av endast de bästa materialen och är skapt för att hålla länge, arbeta kontinuerligt samt konsekvent. Varje serie är väl utformad för sin uppgift och mycket tid har lagts ned på att säkerställa kvaliteten av de elektroniska såväl som de mekaniska beståndsdelarna.

Montering av en elektrisk grindöppnare
Vårt mål är att göra din vardag bekvämare och säkrare, genom enkelheten i både installation samt användning av en automatisk och elektrisk grindöppnare är en viktig del av detta. Därför vet Life värdet av enkla monteringsprocesser och har därför sett till att detta går så smidigt samt så snabbt som möjligt. Varje automatisk grindöppnare kommer med tydliga monteringsanvisningar och är redo att användas direkt efter de monterats på plats. Så oavsett om du är en erfaren teknikentusiast eller inte, kommer du att uppskatta den användarvänliga designen och enkla installationen som följer med Life's grindmotorer. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga upplevelse för våra kunder.

Kontakta oss
Gör därför som så många andra före dig och kontakta oss på Life redan idag. Vi delar gärna med oss av ytterligare information gällande vår elektriska och automatiska grindöppnare samt våra andra produkter som vi kan erbjuda er och konsultation angående vilken utav våra produkter som fyller just dina behov allra bäst!

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen