• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Vägbommar / trafikhinder

Med våra toppmoderna automatiska och elektriska vägbommar kan vi erbjuda dig den mest effektiva och säkra lösningen för trafikreglering och åtkomstkontroll, oavsett om det gäller en parkeringsplats, ett bostadsområde eller ett industriellt komplex.

Effektivitet i Fokus
Våra automatiska vägbommar är skapade för att göra livet enklare. Med en snabb öppning och stängning minimerar de väntetiden för fordon och håller trafiken smidig och effektiv. Oavsett om du behöver reglera trafiken under rusningstid eller på en evenemangsplats, har vi lösningen för dig.

Säkerhet Utan Kompromisser
Skyddet av din egendom oavsett om det är din verksamhet eller ditt hem är av största vikt och med våra elektriska vägbommar kan du vara säker på att endast auktoriserade fordon får tillträde. Då våra vägbommar hjälper till att minimera risken för obehörig åtkomst och därmed skydda ditt ägande och dina närmaste.

Anpassning och Hållbarhet
Våra automatiska och elektriska vägbommar är framtidssäkrade och utformade för att möta dina krav genom att dem är tillverkade med högsta kvalitet i åtanke. De är också robusta, hållbara och kräver minimalt underhåll. Dessutom finns de från 3 till 5 meter så att du kan hitta en som passar ert behov.

Så kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta lösningen för din miljö. Genom att ta nästa steg mot att smidigt säkerställa trafikreglering, skydd för din egendom och hjälpa dig att få säkrare och mer effektiv åtkomstkontroll.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen