• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Skjutgrindöppnare

Automatisk skjutgrind
En automatisk skjutgrind som garageöppnare är en innovativ och praktisk lösning för att säkra och kontrollera åtkomsten till ett område. Den kan installeras på olika platser som till exempel bostadsområden, företagslokaler eller industriella områden. Genom att använda den senaste tekniken kombinerar den både bekvämlighet och säkerhet.

Elektrisk skjutgrindöppnare öppnar automatiskt vid rörelse
Vi på Life erbjuder en ny serie av motorer för elektrisk skjutgrindöppnare med Acer. Dessa motorer till skjutgrindar finns att välja med olika vikter: 400, 600, 800 och 1200 kg. Denna typ av grind är utformad för att öppna och stänga sig automatiskt när den detekterar närvaron av ett fordon eller en person som närmar sig. Detta eliminerar behovet av manuell hantering och ger en smidig och effektiv passagerutin.

Programmerbar och kan integreras med säkerhetssystem
Vårt utbud av elektromekaniska servomotorer av kvalitet, tillsammans med en tidsanpassad design och öga för detaljer leder våra kunder ett steg närmare mot begreppet "Home Integration". En hel värld av säkerhet och fördelar. Våra kunder erbjuds en rad funktioner som kan programmeras enligt önskemål efter varje kunds specifika behov och krav. Förutom innovation och design är själva säkerheten det viktigaste i vår filosofi. Därför har vi på Life valt att utrusta alla våra modeller av automatisk skjutgrindöppnare med en kodare.

Den automatiska skjutgrinden kan därmed anpassas efter specifika behov och integreras med andra säkerhetssystem. Genom att kombinera med övervakningskameror eller passagesystem går det att skapa en heltäckande säkerhetslösning.

Automatisk skjutgrind ger bekvämlighet och hög säkerhet
Fördelarna med en automatisk skjutgrind är många. Den ger en hög nivå av säkerhet och hindrar obehörig åtkomst. Endast behöriga personer kan passera igenom grinden, vilket minskar risken för intrång eller stölder. En annan fördel är att det går enkelt att passera genom grinden utan att behöva öppna och stänga grinden manuellt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen