Skjutgrindöppnare

Från en huvudaktor inom automation kommer en ny serie av motorer för skjutgrindar. Life introducerar ACER: en motor till sjutgrindar med följande vikter: 400, 600, 800 och 1200kg.

Life’s breda utbud av elektromekaniska servomotorer, tillsammans med en tidsanpassad design och öga för detalj samt vikten av kvalitet leder våra kunder ett steg närmare mot begreppet "Home Integration". En värld av säkerhet och fördelar.

Alla funktioner kan programmeras enligt önskemål och efter kundens specifika behov och krav.
Förutom innovation och design är själva säkerheten det viktigaste i Life filosofi. Därför har Life valt att utrusta alla sina modeller med en kodare.

När du behöver en automatisk skjutgrindöppnare

Här hos oss hittar du en elektrisk skjutgrindöppnare som låter dig öppna grinden automatiskt. En skjutgrind kan vara en del av säkerheten kring företaget eller hemmet. Använder du då en elektrisk skjutgrindöppnare blir det enklare att släppa in personer eller fordon på området. Vi har ett stort sortiment av öppnare som gör det enklare att hantera grinden.

Elektrisk automatisk skjutgrindöppnare för grindar upp till 1200 kg

Välj ut en elektrisk automatisk skjutgrindöppnare hos oss för grinden du har. Våra öppnare klarar av vikter på upp till 1200 kg och hos oss kan alla tänkbara funktioner programmeras in efter behov. Låt oss ge dig en elektrisk skjutgrindöppnare som passar för dina behov. 

Garageöppnare till skjutgrind

Skyddas ditt garage av en skjutgrind är en garageöppnare det du behöver. Ett enkelt sätt för anställda eller behörig personal att ta sig in på området. Hos oss hittar du en bra garageöppnare till skjutgrind som uppfyller dina krav och behov. I vårt breda sortiment finns det flera alternativ för en automatisk skjutgrindöppnare som passar din skjutgrind.