• 40 ÅR I BRANSCHEN
  • 36 MÅNADERS GARANTI
  • LÄTT ATT MONTERA & ANVÄNDA

Fri frakt över 800 kr  (ord. 69 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Dubbel grindöppnare

Life öppnar nya världsperspektiv i automation och bekvämlighet inom dubbelgrindar sektorn. Lifes elektromekaniska motorer erbjuder ett brett sortiment och en tidsanpassad design, samt en konstant utvecklande krav på kvalitet och funktionalitet. Vi erbjuder en ny standard inom branschen. Men det är inte allt... att ta reda på alla fördelar med våra produkter: öppna upp en ny era i "Home Integration". Våra tydliga och lättförstådda monteringsanvisningar leder självklart till en snabb och enkel installation.

Vi har en automatisk dubbelgrind öppnare för dig
Grindar håller obehöriga ute och hos oss hittar du en elektrisk automatisk dubbelgrind öppnare. Du kan då automatisera öppning och stängning efter dina behov och krav. Öka säkerheten kring företaget eller tomten med en elektrisk automatiserad dubbelgrind öppnare. Hos oss hittar du öppnare som passar för upp till 5 meter på varje sida.

Automatisk dubbelgrind öppnare är det bästa valet
Du hittar hos oss en automatisk dubbelgrind öppnare anpassad för din dubbelgrind. En elektrisk öppnare är alltid att rekommendera då de är pålitliga och starka nog att öppna grinden vid behov. Hos oss kan du välja mellan 2,5 och upp till 5 meter på varje sida för din öppnare.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen